budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Dec-2007 10:55 Email | Share | Bookmark
Majlis Perkahwinan Adik Aku...:)

Alhamdulillah, majlis kahwin adik aku telah berlangsung dengan meriahnya..Aku ngantuk sesangat spjg majlis..smlm penat mengiring adik aku bertandang..cam aku janji ari tu, aku tunjuk gambar2 kahwin adik aku yg tak sempat nak upload mingu lepas:)

~Gambar2 ni byk guna P&S yg diambil adik dan member aku..aku cuma mencantumkan je..ari tu aku shoot video kahwin dia..

~Aku compressed bagi low resolution gambar2 nih,hehe..





gambarajah di atas pula menunjukkan adik saya time hari bersanding,wakaka.. alhamdulillah cuaca sume baik walaupun ramalan cuaca ckp ribut petir pagi & petang:) kalau org tanye warna pe baju adik aku? aku tak reti nak jawab sbb warnanya cam pelik je,hihi..apa perasaan aku masa dia bersanding?!! entahla, sukar nakku luahkan,ececeh...






Haaa ni antara suasana majlis umah aku minggu lepas..abah nak sume kerusi berbalut sbb taknak bezakan ngan tpt VIP..khemah utk makan ada 9 buah..aku saje taruk gambar aku yg terlindung dibalik photographer tu..maklumla, ai kan pemalu, muhahahaha...emm, oleh kerana aku former members' kompang,maka kompang kat umh aku sampai 20 orang,siap bersilat bagai pahlawan zaman parameswara lg,ngenge..dan mat salleh tu tetamu dari belgium..banyak betul dia tanye aku pasal adat jawa nih (cam budak kecik je,hihi)






Ni plak gambar bertandang semalam..haaa gambar ni aku yang amik guna kamera pinjam yg takde flash,huhu..nasib tangan aku dah dibedung tak gegar guna shutter and aperture manual,muhahaha..kalau dpt gear yg power cam photographer adik aku, mesti gambar aku cantik punyelah,huk huks...aku tak edit sgt cuma cantumkan je sbb mana de mase weii.. Oh ye, aku tak jadi bersilat smlm sbb mak aku tak bagi,muhahahaha...


Nota kaki :Kebanyakkan gambar-gambar ini adalah daripada kamera P&S Sony Cybershoot bapak aku je,huhu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net