budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Jan-2008 11:26 Email | Share | Bookmark
Cite sedih lembu aku..:'(

Aku sebenarnya nak buat surprise dalam entry kali ni..kononnya nak bagitau aku dah beli lembu baru ari Sabtu lepas..dan nak bagitau yg aku tak jadi beli anak lembu sbb ada org jual lembu yg dah besar skit,huhu..last2 aku plak yg terkejut petang smlm masa nak bagi mkn lembu, lembu aku sekor dah mati..:’(





Aku kena panggil abah sbb nak angkat lembu utk dikebumikan kat tpt lain sbb tanah kat situ susah nak buat lubang dalam..ni first time sejak aku bela lembu, lembu aku mati mengejut:( entahla, mungkin bukan rezeki aku..aku terima walaupun rugilah rm1000 gak,huhu..akupun takde mood nak cite lg..


P/S : Aku amik gambar guna kamera P&S Sony Cybershoot lama bapak aku je...lagi skali,sape nak bagi aku pinjam DSLR?hiks..maklumla aku lum mampu lagi,huhu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net