budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Feb-2008 11:31 Email | Share | Bookmark
Majlis Perkahwinan Hatta !! ~ member ofis.

Sabtu lepas aku gi umah member ofis yg melangsungkan perkahwinannya kat Felda Gunung Besout 2 ,Sungkai Perak..Smoga berbahagia selamanya sahabat..emm, sbnarnya aku tak pernah jadi photographer kahwin sesapa,hehe..dan akupun bukan photographer kahwin member aku ni...tapi aku mmg suke amik gambo member2 kahwin ni..

Aku amik gambar ni guna kamera D70 pinjam member aku tanpa ada flash unit..pastu guna kit lens je,huhu..mmg sadis sangat bila ada orang bezakan aku ngan official photographer dari kamera mahal dia sampaila lens yg wide angle dan termasukla lens2 sumenya 2.8 tu,huhu...aku bkn yg rasmila weii...












Kepada yg slalu amik gambar wedding ni mmg bleh tahulah camne bangangnya amik gambar kalau takde flash unit untuk gambar di dalam umh,hehehe... dengan cahayapun tak cukup,huhu..nasib basic dslr dan photoshop yang ada dapat menyelamatkan aku,hahahaha...

Tapi yg bestnya bila dia bagitau yg dia suka beberapa gambar2 yg aku amik berbanding photographer dia tu,hehehee...ni yg bersemangat nak angkat DSLR sendiri ni,wakakaka...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net