budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-May-2008 00:56 Email | Share | Bookmark
Aku Seorang Videographer..

Aku bizi sangat ari ni tapi seje nak post gambar video yg aku selalu pegang ni,hehe.. esok ada shooting kat UNISEL Program Anak Asnaf Cemerlang anjuran LZS (MAIS)..honestly aku suka shoot video ni..tapi yg malasnye tang proses editingnya,hehe..mmg consume masa dan memenatkan..

Bestnya guna video ni bleh main fully manual..dengan lens IS 5.5 - 88mm dan aperture f/1.6 - 2.6 mmg bleh dapat gambar cantik giler..kat low lightpun masih bleh capture movement dengan baik:)


Gambar guna enset N70 lama aku..


Kat kampung aku ada member baik aku kahwin plak tu weekend ni..pastu sedolor akupun kahwin gak..pening kepala aku nak rewang mana satu..mybe sekejab2 kot.. nak beli hadiah lagi..kalau member tak rapat slalu aku kondangan/becek je..tapi kalau dah rapat camni, kenalah bagi hadiah sbg menghargai hari berbahagianya..nak beli pe ek?huhu


*becek/kondangan = bagi duit kpd pengantin sbg ganti hadiah..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net