budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Sep-2008 09:42 Email | Share | Bookmark
Abah gi umrah

Bismillahirrahmanirrahim.

Semalam abah gi umrah..aku sempat antar abah gi KLIA..rasanya ni dah kali ke-4 abah pi umrah..kata orang sekali kita dah jejak kat tanah suci memang akan sentiasa rindu nak pergi ke sana lagi..semoga abah selamat dan sihat2 kat sana dan dapat jalani ibadah dengan tenang..aku tahu abah rindu nak tarawikh kat sana sebab hari2 kul1:30 pagi bangun tengok solat tarawikh live kat Mekah sana..sebenarnya antara impian aku dulu masa mula bekerja ialah nak bawak mak ngan abah pergi haji(sebelum mereka pergi dululah)..tapi tak kesampaian..mungkin satu hari nanti aku nak hadiahkan pakej umrah ramadhan utk mereka plak, amin..



Sebenarnya aku ni klasik orangnya..aku suka dengar lagu2 lama, dengar kisah orang dulu2 dan aku suka style editing yang ala-ala klasik ..aku masih dalam proses belajar edit gambar..sebab tu aku suka edit mood gambar jadi lebih kurang camtu walau aku buat tak cantik,muahaha..aku harap satu hari aku dapat identiti gambar aku sendiri macam idola aku dari dulu lagi masa mula2 minat photography the.image.is.found,huhu..

Wassalam.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net