budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Sep-2008 00:06 Email | Share | Bookmark
Aku dah jadi Pak Long wei..

Semalam adik aku dah bersalin dgn selamatnya, yeayy!! seorang bayi perempuan seberat 3.20kg kat Hospital Putrajaya, alhamdulillah..dah jadi paklong aku,huhu..terasa tua plak aku,hahaha..nama diberi Nur Amni Nabiha..akupun tak tahu mana dia dapat nama tu dan maksudnya..abah punyelah gembira sampai terus je call dari Mekah selepas sms bagitau dah selamat..cucu pertamalah katakan




Pasni, setiap malam terpaksalah tahan telinga bunyi bayi menangis,hehe..takpelah, kali terakhir aku dengar bayi menangis memalam kat umah ni pun masa aku sekolah rendah dulu masa mak lahirkan adik bongsu aku..punyelah tensen siang malam menangis je,hehe..tapi tu dulu, satu hari nnti akupun akan alami benda yang sama..kenalah belajar dari sekarang,ceewahhh..semoga amni akan jadi seorang muslimah solehah bila besar nnti,amin..aku bila?? biarlah rahsia,muahahahhahahaa…*nak muntah aku


P/s : Aku bizi kat kaunter zakat..ada masa aku upload lagi gambar..ni gambar mlm tadi pas balik dari hospital.hari kedua..aku belum nampak lagi dia terjaga, tido je kerjanya, hahaha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net