budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Oct-2008 02:42 Email | Share | Bookmark
Raya dan Budak..

Bismillahirrahmanirrahim..

Aku agak bizi sekarang..tapi sempat gaklah nak jalan beraya umah member2 yang buat rumah terbuka hujung minggu lepas,hehe..sebenarnya aku tak kisahpun kalau diaorg tak masak ke apa sebab yang penting dapat mengeratkan ukhuwah sesama kengkawan..akupun suka datang umah kengkawan tak bagitau awal2..takmo susahkan diaorg nak masak ke, nak kemas umah dll..jangan risau aku tak pernah belek2 kain langsir, tengok set pinggan mangkuk dsb time beraya,tehehe..dan air teh ngan biskut keringpun dah kira ok bagi aku..

Satu perkara yang memeriahkan lagi suasana raya ialah dengan kehadiran budak2.. kekadang telatah mereka membuatkan kita terhibur je..bila beraya ngan orang yg dah berkeluarga ni, mmg anak2 diaorglah yang banyak menceriakan keadaan..ni ada beberapa gambar anak member2 ofis aku masa beraya beramai2 Sabtu lepas..bilalah aku nak dapat anak sendiri,huahuahua..*kahwinlah dulu wei..








Entry ni bagi mengelakkan fotopages aku bersawang,hahaa..aku ngah pening kepala siapkan keje nih,huhu..sebahagian diri aku lum kerja sepenuhnya sbb masih mood nak beraya,hehehe..setiap ari ada je budak2 ofis aku buat rumah terbuka..jadi sapa ada buat umh terbuka area shah alam ni bagitaulah aku ye, dengan tak malunya aku akan singgah makan walau aku dah gemuk,muahahaha...(bilalah nak abiskan pose 6 nih,huhu)

wassalam.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net