budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 25-Oct-2008 06:11 Email | Share | Bookmark
Amni Nabiha lagi,hehe..:)

Bismillahirrahmanirrahim..

Mesti korang akan boring pasni sebab aku akan upload gambar anak buah aku nur amni nabiha selalu,hahaha..yelaa, itu jelah subjek yg menarik kat sekeliling aku sekarang..lagipun aku bukannya wedding photographer nak upload gambar2 orang kahwin,hehe..

Amni ni suka betul mandi..pelik betul aku..selalu budak2 kecik kalau kena air mesti menangis..tapi setiap kali dia nak mandi punyelah suka sampai loncat2 tau,hehe..punyelah susah nenek dia (mak aku) nak pegang dia time mandi..aku tak pandai amik gambar budak2 sangat..tapi aku tetap nak potretkan saat2 dia membesar ni..sebab budak2 ni kan cepat je besarnya,hehe..









Setiap kali nak pi kerja aku kena cium dia..balik kerjapun nak tengok dia dulu sebelum buka baju,hehe..sian dia asyik kena cium je ngan aku,hahaha..tak tahulah kalau anak aku esok camne,hihi..oh ya, aku tengok ramai orang pandang rendah kemampuan kit lens (termasuklah aku dulu)..tapi bila kena cara memakainya sebenarnya ia mmg bleh hasilkan gambar yang baik juga.. korang tengoklah sendiri hasilnya ni..bila kita dah sampai satu tahap or terasa limitation kit lens ni barulah aku nak tukar lens lain yang lebih laju (lens f2.8 lah tu,hihi).. tapi buat masa ni aku masih lagi puas hati hasilnya..sesuailah untuk beginner cam aku nih..


p/s : Aku tahu ramai yang komplain fotopages ni lembab gila..memangpun, akupun malas nak bukak selalu,hehe..tips aku, kalau korang nak bukak mana2 fotopages, pas korang buka, korang browse dululah mana2 web sebelum kembali tengok,hehehe..takde cara lain..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net