budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Nov-2008 03:08 Email | Share | Bookmark
Job Pertama Aku l Dhia l 08.11.08 l Bandar Tasik Puteri, Rawang

Bismillahirrahmanirrahim..

Setelah lebih 3 bulan aku beli kamera dslr sendiri ni aku telah dapat job pertama amik gambar bertunang sahabat blog lama aku,dhia..yeeaayyy.. sebenarnya buat masa ni aku hanya amik gambar kengkawan dan budak2 ofis aku je..masih banyak benda aku kena belajar lagi..ilmu belum cukup lagi,huhu..sepanjang majlis tersebut aku hanya guna lens 50mm f1.8, 18-70mm kit lens lama ngan sigma 10-20mm yang baru beli,keke.. nak kena beli tele jugak nampaknya,huhu..fulus je tak cukup,heh..













Aku sebenarnya cuba mencari kelainan dari gambar2 orang lain..salah satu cara mybe framing dan wording ni bleh membantu,hehe..aku akan cuba carik tone kaler aku sendiri bila aku betul2 serius nnti,ceewahh..jangan expect tinggi sangat kat aku, sebab aku masih belajar lagi,hehe..Oklah, aku ada banyak kerja ari ni..have a nice day kengkawan..

wassalam.

p/s : Terima kasih kat member baik aku bocah ajey yang teman dan shoot ngan aku ari tu..masing2 takde pengalaman amik gambar,muahahaha..Terima kasih kepada dhia yang sudi amik aku walaupun aku takde portfolio langsung,hihi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net