budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Dec-2008 02:41 Email | Share | Bookmark
Majlis Nikah : Teaser.

Bismillahirrahmanirrahim.

Ari ni aku tensen gile sebab Chelsea kalah ngan Arsenal malam tadi..takde mood,hehe..malam tadi masa lepak ngan Zayd tengok MU main, aku sempat baca satu artikal dari adan kat blog dia..tentang photographer yang terlalu kreatif.. aku setuju ngan pendapat beliau yang amik gambar pengantin secara kreatifpun kenalah bertempat dan berpada2..kita tak bleh assume semua orang berpandangan macam photographer..

Bagi kita kekadang gambar distortion, wide angle, fish-eye, low-angle tu cantik dan kreatif (nampak lain dari yang lain)..tapi ada juga client yang tak suka mukanya kawan2nya nampak panjang dan lonjong,hehe..kita suka gambar low angle yang kekadang nampak emosi dalam gambar tu tapi client tak suka sbb nampak lubang hidungnya besar,hehe..lelagi jenis client yang agak berumur or orang yg tak follow sangat perkembangan fotografi ni..mereka lebih suka gambar2 'biasa-biasa' yang konvensional..jadi aku akan ingat benda2 camni dalam kepala aku,hehe....





Ni skit gambar nikah yang aku amik weekend lepas sbg teaser.



Korang jgnlah mimpi nak ngurat2 dia..dah berpunya tu,hehehe..Ok, itu je aku nak update, have a nice day kengkawan semua..

wassalam.


p/s : Terima kasih kat Safir yang sudi join tag ngan aku pada hari tersebut walaupun aku baru dalam bidang ni ada gak member nak berborak2,hehehe..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net