budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Dec-2008 00:24 Email | Share | Bookmark
Ridzuan & Azmah l Majlis Bertandang l 14.12.2008 l Vista Angkasa

Bismillahirrahmanirrahim..

Semalam aku amik satu majlis kahwin..terima kasih kepada Zizei Photo Design yang beri kepercayaan kepada aku untuk buat job ni.. sebenarnya ni kali pertama aku amik gambar wedding sengsorang..rasa cuak dan risaupun ada,huhu..yela takut ada benda yang tak tercover ke or benda tak dijangka berlaku..takut kamera rosak ke (takde back-up kamera), memory card corrupt ke, aku pengsan ke,hahaha..ajak member masing2 ada job..kesunyian gaklah takde member nak berborak sepanjang majlis..msge2 ngan Zizei je..nasib pengantin sporting gile, hehe..

Sebenarnya aku memang agak kelam kabut skit sebab bila hujan ni semua jadi tak tersusun skit..abis lens aku basah kena tempias air hujan, nasib takde pape,hehe..apapun enjoy sedikit gambar majlis tersebut..banyak benda aku kena perbaiki lagi :













Alhamdulillah majlis berjalan lancar..cuma ujan lebat selepas berarak tu..sebenarnya ada 2 pasangan pengantin hari tu..Ridzuan dan abangnya..aku cover yang Ridzuan je sbb abgnya ada photog lain..yang ralat skit, kitorang terpaksa berarak dulu sebab pengantin perempuan abangnya tak sampai lagi..sebab masa tu ujan dah rintik2 turun..pas si Ridzuan & Azmah duduk lama kat pelamin baru abangnya sampai dalam keadaan ujan2,huhu..Apapun, terima kasih skali lagi kat Zizei yang menyokong team Arsenal yang tak best itu,hahahaha...

Wassalam.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net