budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Dec-2008 23:56 Email | Share | Bookmark
Herni & Zaidi l Majlis Bersanding l 21.12.08 l Tmn Aman,Banting

Bismillahirrahmanirrahim..

Entry kali ni bukanlah job aku ataupun aku 'Tag Along' ngan sesapa..tapi aku datang sebagai tetamu yang menyibuk nak amik gambar pengantin,hahaha..Herni ni kerja kat JAIS, satu bangunan ngan tempat aku kerja..dia tingkat 4 aku tingkat 10,hehe..kebetulan masa aku sampai dia dah nak siap make-up, jadi akupun nyibuklah amik gambar skit2 sampailah pengantin makan beradap..lagipun aku bosan siot takde job minggu nih,hehe

Sebenarnya ada beberapa org photographer ajak aku 'Tag Along' tapi aku kena juga gi kenduri kahwin member2 aku nih.. ada 2 rumah sebenarnya hari tersebut..apapun, thanks kat Romzi, Qayyum ngan Nanba yang sudi ajak aku shoot ngan korang..lenkali aku menuntut dari korang ye,hehe..apapun korang layanlah gambar tak seberapa kat bawah ni..aku guna satu lens je, Sigma 10-20mm..malas bawak lens lain, aku bukan OP pun,hahahaha..














Alhamdulillah majlis berjalan lancar dan meriah..aku sbnrnya tak kenal nama ramai budak2 JAIS tu even duduk lama satu bangunan,hehe..tapi muka2 diaorg aku camlah..lagipun ai kan pemalu nak kenal2,wakakakakakaka...apapun tahniah kepada herni dan suami..semoga dapat baby cepat,amin...

Wassalam.

Nota kaki : Aku bizi minggu ni siapkan multimedia presentation majlis Sultan minggu depan sempena awal muharram..dah lama gile aku tak sentuh Adobe Flash nih,huhu..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net