budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 30-Dec-2008 11:02 Email | Share | Bookmark
Update di Akhir Tahun l sambungan Amie&Didie..

Bismillahirrahmanirrahim..

Kat tempat kerja aku ni kalau bulan Disember mesti sibuk gile sebab ramai orang buat bayaran zakat last minit..pegawai2 kat HQ Shah Alam semua kena turun ke daerah2 bagi membantu kaunter2 kutip zakat..akupun tak terkecuali gak walaupun aku kerja bahagian ICT..macam tahun2 lepas aku kena turun ke Kaunter Zakat Kajang..sbnrnya badan aku tak penatpun, tapi mulut aku yang penat sebab cakap tak berhenti2 menjawab soalan dan bacakan doa pembayar2 zakat tu,hehe..

Kat sini byk website kena block..oleh kerana fotopages tak block jadi aku blehlah update benda alah ni,hehe..aku saja update gambar job lepas yang aku lum publish disebabkan tuan punye empunya badan belum memberikan kebenaran sebenarnya aku masih lagi mencari kaler dan mood gambar yang aku paling suka..jadi gambar2 aku ni kira macam eksperimentasi ke arah tu gaklah..kalau aku dah dapat nnti aku guna mood tu je,hehe..












Alhamdulillah, tahun ni aku banyak belajar dan dapat sesuatu dari bidang yang aku minat ni..aku baru pegang DSLR ni akhir bulan Ogos lepas..sblm tu aku hampeh tak reti setting2 tu apatah lagi terfikir nak amik gambar orang kahwin..tapi berbekal pengalaman aku amik video sblm ni aku punya confident level dah agak tinggi lah sekarang,ceewaahh..

Tapi banyak lagi yang aku kena perbaiki sebenarnya..Honestly, aku masih tak puas hati lagi gambar2 yang aku amik ni..takde gambar yang aku bleh kategorikan sebagai "woow"..tahun depan aku akan jadi bertambah baik lagi,insyaallah..caranya aku akan terus belajar dan belajar dgn otai2 yang selalu aku jumpe,hehe.. dengan tu aku akan dapat kepuasan yang aku nak dalam bidang ni..bukan setakat amik job pastu buat sambil lewa semata2 nak dapat duit..aku bukan jenis camtu..banyak lagi cara aku bleh buat nak dapatkan duit..tapi kepuasan tu yang lebih penting bagi aku walau nilainya kecil.. Selamat Tahun Baru semua kengkawan..

wassalam..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net