budak jawe

By: acaii jawe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Jan-2009 00:47 Email | Share | Bookmark
Fotopages dan Negara Israel..

Bismillahirrahmanirrahim..

Sebenarnya aku dah tawar hati nak update pape kat fotopages ni..sebab aku baru tahu yang Pidgin Technologies yang cipta dan uruskan Fotopages ni adalah orang Israel dan hostingnya juga adalah dari dalam Negara Israel..senang cerita Fotopages ni Made in Israel lah..dan lagi best Malaysia adalah pengguna Fotopages paling ramai..kita semua tahu kekejaman mereka terhadap orang2 Islam di Palestin sekarang..






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net